- 75g gurin
- 75g azukre zuri
- 75g azukre beltz
- 1 arrautz
- 2 goilarakada banilla
- 175g irin
- 1/2 goilarakada legamin
- 150-200g lakasito
Pausoak:
1- Jarri labea 180 gradutara jarri. Bi erretiluri olioa jarri eta gero labeko papera.
2-
Gurina eta bi mota azukreak plater batean jarri eta irabiatu ore krematsu eta arin bat geratu arte.
3-
Arrautza eta banilla beste plater batean nahastu, ondoren dena nahastu.
4-
Irina, legamina eta lakasitoak gehitu, nahastu.
5-
Orea zati txikitan zatitu eta labeko erretiluetan jarri.
6-
Labekatu 10 minutuz eta gero hozten utzi.
Horain jatera. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina
Oharra: blogeko kideek soilik argitara ditzakete iruzkinak.