LH6.A maila

LH6.A maila

2014-11-10

Txokolatezko gailetak

Osagaiak:
- 75g gurin
- 75g azukre zuri
- 75g azukre beltz
- 1 arrautz
- 2 goilarakada banilla
- 175g irin
- 1/2 goilarakada legamin
- 150-200g lakasito

Pausoak:
1-  
Jarri labea 180 gradutara jarri. Bi erretiluri olioa jarri eta gero labeko papera.
2-  
Gurina eta bi mota azukreak plater batean jarri eta irabiatu ore krematsu eta arin bat geratu arte.
3- 
Arrautza eta banilla beste plater batean nahastu, ondoren dena nahastu.
4-
Irina, legamina eta lakasitoak gehitu, nahastu.
5-
Orea zati txikitan zatitu eta labeko erretiluetan jarri.
6-
Labekatu 10 minutuz eta gero hozten utzi.


Horain jatera. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina

Oharra: blogeko kideek soilik argitara ditzakete iruzkinak.